Therapieën


PodoActive is toegewijd aan het verbeteren van uw mobiliteit en comfort, en biedt verschillende therapieën om dat te bereiken. Hier is een overzicht van de behandelingen die wordt geboden:

Algemene Podotherapie:

PodoActive is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van een breed scala aan voetproblemen, zoals eelt, likdoorns, ingegroeide teennagels en meer. Er wordt gestreeft naar het effectief te verlichten van uw voetklachten zodat u weer comfortabel kunt bewegen.

Lees verder →


Biomechanische Analyse:

Voor mensen met klachten aan de voeten, enkels, knieën of heupen kan een gedetailleerde biomechanische analyse cruciaal zijn.  Het looppatroon en houding wordt onderzocht om de oorzaak van de klachten te identificeren en een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen.

 

Orthesen

Op maat gemaakte teenstukjes (orthesen) kunnen helpen bij het corrigeren van standsafwijkingen en het verminderen van pijn.

Lees verder →


Zooltherapie

Er worden podotherapeutische zolen ontworpen die specifiek zijn afgestemd op uw voeten en behoeften.

Lees verder →

 

Diabetesvoetzorg

Als u diabetes heeft, is zorg voor de voeten van het grootste belang. PodoActive is gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van complicaties die bij diabetes kunnen optreden, zoals neuropathie en wondverzorging.

 

Sportpodotherapie

Voor sporters die te maken hebben met blessures of prestatieverbetering willen bereiken wordt het bewegingspatroon geanalysereerd. Verder wordt de sporter geholpen bij het voorkomen en behandelen van sportgerelateerde klachten.

 

Nagelcorrecties:

PodoActive biedt oplossingen voor nagelproblemen, waaronder nagelbeugels en nagelreparaties, om ervoor te zorgen dat uw nagels gezond en pijnvrij blijven.

Lees verder →


Kindervoet- en loopanalyse:

Voor kinderen die voet- of loopproblemen ervaren, wordt er gespecialiseerde zorg geboden om eventuele problemen in een vroeg stadium te identificeren en te behandelen.

 

Bij PodoActive staat persoonlijke aandacht en zorg voorop. Er wordt geluisterd naar uw specifieke situatie en er wordt gezocht naar de meest geschikte behandeling die aansluit bij uw persoonlijke klacht(en)

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken, zodat we samen aan uw gezondheid kunnen werken. Ik kijk ernaar uit om u te helpen op weg naar een gezonder en comfortabeler leven!